FRANCUZ ŽESTOKO PO NOVAKU: Koga briga za Grend slem titule, Federer je najbolji u ISTORIJI tenisa!

Autor:

Sport

13.07.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je osvojio Vimbldon i stigao do 20 Grend slema, a za mnoge je titulom u Londonu i potvrdio da je najbolji teniser u istoriji. Ipak, nemaju svi takvo mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Poznati francuski teniser Rišar Gaske ispred Novaka Đokovića stavlja Rodžera Federera.

Francuz je naveo veoma zanimljiv razlog zbog kojeg Švajcarca vidi kao teniskog "GOAT-a".

Volim Novaka, ali ja ne gledam grend slem titule. Vidim estetiku. Federer je nezamenljiv i nestvaran. On je najveći ikada - izjavio je Rišar Gaske za Lekip.

Đoković i Gaske su tokom karijere odigrali čak 14 međusobnih duela, a Novak je zabeležio 13 pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Petar Jovanovic

13.07.2021 16:06

Očigledno je da je Gaske zaljubljen u Federera ali mislim da je to promašena i neuzvraćena ljubav, Federer nije gej. Tako da se Gaskeovo mišljenje ne računa jer je nerealno i subjektivno usled ljubavnog slepila.

Dragan

13.07.2021 17:01

@Petar Jovanovic - Uvek si mi bio sumnjive orijentacije. Imaš lep poklon od Noleta 13 krompira zahvaljujući estetici. Najbolje je da sebi i Rođi kupiš baletanke, ??????

Roki

13.07.2021 16:44

Rišar Gaske je onaj sto se drogirao... pa su koristili veze da ostane na ATP listi... totalno nebitan lik... kao da ne igra tenis.

Slobodan Nenadović

13.07.2021 21:19

posle 13-1 skora nije ni čudo da mu je Novak odvratan. Lepota je u oku posmatrača. Ako neko očekuje gracioznost, nežnost i balet na teniskom terenu onda je tu stvarno Federer neprikosnoven. Ali ko još može još da odbrani u finalu Vimbldona meč lopte i da pobedi nakon toga, dok publika divlje navija protiv njega?! To je isto lepo videti, takvu količinu psihičke i fizičke snage, nepokolebljive volje, fokusa, inteligentne igre.