CEO SVET JE BIO PROTIV NOVAKA: Ivanišević prokomentarisao PRISTRASNU PUBLIKU na Vimbldonu!

Autor: Republika

Sport

11.07.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener najbolje tenisera na svetu ni sam nije svestan kako Novak nekad uspeva da pređe sve prepreke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goran Ivanišević u loži tokom finala

Goran Ivanišević se kao trener Đokovića upisao ponovo u večnu listu osvajača najprestižnijeg teniskog turnira, a po završetku finala u kome je Novaksa 3:1 savladao Matea Beretinija dao je svoj komentar:

- Nestvarno je ovo sve što se događa. Kad smo krenuli u ovoj sezoni, Australija je bila veoma važna. Ceo svet je bio protiv njega, a on im je pokazao čak i sa onom povredom da može. Što se tiče Rolan Garosa i pre žreba sam rekao da Rafaela Nadala može lakše dobiti u polufinalu. Bio sam srećan kada sam video da će igrati u polufinalu, Novak nije. Došao je na Vimbldon sa ogromnim samopouzdanjem. Neke mečeve je igrao bolje, neke lošije, ali na kraju uvek uspe. On je jednostavno genijalac koji te gura napred. On vuče nas iz stručnog štaba, nije nam lako, trebaju nam neke jake tablete, ali pomažu. On nije sa ove planete. Ne znam odakle je došao. Mi Balkanci smo posebni, Balkanca mogu razumeti samo Balkanci, a Balkanci mogu svakog da treniraju. On ima poseban klik u glavi, on ga ima. I u finalu kad ga publika naljuti, to ga hrani, on odmah igra bolje - odgovorio je Ivanišević ta Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading