NOVAK RASTUŽIO NACIJU: Srbija ovo nije htela da čuje od Đokovića!

Autor:

Sport

11.07.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je nakon osvajanja Vimbldona najavio mogućnost da propusti Olimpijske igre u Tokiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je ranije govorio da je njegov odlazak u Japan siguran, ali zbog mnogih ograničenja koja će vladati na OI, Novak je krenuo da se predomišlja.

- Moraću da razmislim. Plan mi je bio da idem na Olimpijske igre, ali sada sam podeljen po tom pitanju. sada sam 50:50 zbog svega što sam čuo poslednjih dana. Imam ogromnu želju, ali za mene Igre znače i otvaranje sa publikom, interakciju sa drugim sportistima, gledanje drugih turnira. Možda zvuči preoštro, ali za mene to nisu onda Igre. Ne znam zašto ne otkažu, ako je situacija takva… Čujem da je i japanski narod protiv.

Od nastupa na OI odustao je Đokovićev veliki rival Rafael Nadal kako bi se oporavio od povrede, dok je još uvek nepoznanica da li će u Tokiju igrati Rodžer Federer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Penzioner

11.07.2021 18:56

Noletu ne trebamo zameriti i ako ne bude igrao na OI, za razliku od "MVP konjusara" iz Sombora, kome ne treba pomenuti ime u Srbiji, sram da ga bude !!!!

Odgovori 10 2
Baki

12.07.2021 05:37

Podrška Noletu. Tenis na turnirima je Novaku posao, a OI to nisu. Da je moguće da mu ide i porodica i da budu svi zajedno, Novak bi igrao i na OI. Ovako ispada da je stalno na službenom putu. Treba biti i sa porodicom.

Nikola

12.07.2021 16:21

Rece jedan umirovljenik(penzioner),konjusara treba sram bit sto ne ide na OI,a Novaka ne! Gluplji komentar nisam dugo cuo.A koja je razlika izmedju ove dvojice sportasa i sto bi to kosarkas Jokic morao igrati a Novak tenisac ne?Zar to nije slobodan izbor sportasa opcenito hoce li igrat ili ne na OI?