NINA TEPIĆ, NOVA NADA SRPSKOG TENISA: Šampionka Beograda ponosna na sebe, ali najavljuje još vredniji rad!

Autor:

Sport

11.07.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski tenis ima budućnost.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nina Tepić

Nina Tepić nova je nada srpskog tenisa, složni su svi stručnjaci i šampioni belog sporta. Iako među najmlađim učesnicama, devojčica sa Karaburme, sa samo deset godina osvojila je Otvoreno prvenstvo Beograda za uzrast do 12 godina. 

- Uz izuzetan trud i zalaganje može se stići do cilja, a Nina je uspela da sa samo deset godina skrene pažnju na sebe. Samo napred i tako nastavi, da srpski tenis dobije novu Anu Ivanović i Jelenu Janković - poručuje jedan od najboljih aktuelnih tenisera Filip Krajinović.

Kako se popeti na tron i koliko truda je potrebno, objašnjava mlada nada srpskog tenisa, Nina Tepić.

- Vredno vežbam ne samo na terenu kada imam termine za trening, nego i van njega. Odlazim u Osnovnu školu "Stevan Dukić" gde svakodnevno vežbam tako što udaram lopticu od zid. Redovno odlazim u teretanu sa ocem i bratom.

Ona ističe da joj je san da postane najbolja srpska teniserka, ali je svesna da je put dugačak da bi se stiglo do tako velikog sna.

- Ponosna sam na sebe što sam uspela da kao najmlađa u konkurenciji osvojim ovaj turnir, nastaviću da vredno radim - zaključuje Nina Tepić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading