PRVI REKET SVETA OTVORIO DUŠU: Engleska publika dobila jasnu poruku

Autor:

Sport

10.07.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno popodne na Vimbldonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vimbldon

Prva teniserka sveta Ešli Barti osvojila je drugu grend slem titulu u karijeri, pošto je u finalu Vimbldona pobedila Karolinu Pliškovu.

Pre ovogodišnjeg turnira u Londonu, Australijanka je na Vimbldonu najdalje dogurala do osmine finala, pa posle podizanaj pehara nije mogla da sakrije emocije.

- Ovo je neverovatno, čestitke Karolini na odličnom turniru i njenom celom timu. Uvek volim da igram protiv tebe i nadam se da ćemo igrati još dugo i često. Hvala i publici, ovo je bilo specijalno popodne - rekla je Ešli na ceremoniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ešli Barti

Nastavila je maltene u dahu.

- Kada je Karolina krenula da preokreće, morala sam još više da se borim. Dobro sam odreagovala u trećem setu i zadržala sam pribranost. Pobedila sam i došla do titule, to je najvažnije. Nisam mnogo spavala prethodne noći, dosta sam razmišljala o meču, ali kada sam izašla na teren, igrala sam kao kod kuće. Bilo je sjajno. Ovo je turnir koji sam sanjala da osvojim - poručila je Barti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading