PROKLJUVIO FEDERERA: Stručnjak koji dobro poznaje SRBE opleo po RODŽERU do detalja!

Autor: Republika

Sport

10.07.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Ane Ivanović Hajc Gintard tvrdi da je Rodžer Federer potpuno izgubio samopouzdanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Gintard smatra da je Federer, posle svega što je prošao, uradio prilično dobru stvar u Londonu:

- Imajući u vidu njegove pripreme, četvrtfinale je dobar rezultat. Ipak, Vimbldon nije bio korak unapred posle Pariza. Imao je tamo taj nivo. U Dohi i Parizu je igrao sa drugačijim mentalnim stanjem. Rekao je jasno da mu je to bila jedina priprema i da će se sve videti na Vimbldonu. I kako je turnir krenuo, počeo je da oseća pritisak. Videlo se to u prvom meču sa Manarinom, kako je bekhend igrao samo iz slajsa. Protiv Hurkača je od početka imao taj utisak da ne može da ostane u dužoj razmeni. Želeo je previše i prebrzo, igrao je na sve ili ništa. Da bi ste izbacili Hurkača sa terena u tim vetrovitim uslovima, trebalo je da imate odličan dan - kaže Gintard za "Tagesancajger".

On smatra da Rodžeru nedostaje još jedna važna stvar:

- Nedostaje mu samopouzdanje i to utiče na njegov rad nogu. Nema načina da dođe do velikih pobeda. Nije dobio još nikog bitnog posle čega bi pomislio da može da se sa njima takmiči. Treba mu ta potvrda. Postrebne su mu pobede protiv Medvedeva i Zvereva - zaključio je Gintard.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading