ĐOKOVIĆ ĆE OSVOJITI 26 GREND SLEMOVA: Noletov MRZITELJ šokirao planetu!

Autor:

Sport

09.07.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru u svetu tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Legendarni Šveđanin Mats Vilander izneo je prognozu prema kojoj će Novak Đoković do kraja karijere osvojiti 26 Grend slem titula.

On prognozira da će Nole ove sezone doći do tzv. Zlatnog slema, čime će i definitivno sebi obezbediti priznanje najboljeg ikada.

Mislim da će Novak osvojiti Zlatni slem ove godine i da će do kraja godine imati 21. U sledeće dve godine će uzeti još po dve ili tri titule, tako da verujem da će doći do 25 ili 26 slemova. Novak ne izgledao kao da mu je 34 godine, nego kao da je u sredini dvadesetih, leti po terenu. Slažem se sa Džonom za Federera i Nadala, ali Novaku se nešto može desiti, to se nikad ne zna - poručio je Vilander.

Mats Vilander je ranije iznosio brojne negativne komentare na račun srpskog velikana, ali ga je Đoković svojom dominacijom vremenom naterao da "promeni ploču".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Samo da kažem

10.07.2021 06:46

Kad Vilander kaže 25, onda je to sigurnih 30 i više! Toliko puta je potcenio Noleta a ovaj ga demantovao na terenu, pa mu od srca želim da tako bude i ovaj put!