BRITANAC BACIO FEDERERA U TRANS: Đoković ostaje bez TITULE na Vimbldonu?

Autor:

Sport

04.07.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se britanski as, Švajcarska se nada da je u pravu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarski teniser Rodžer Federer

Rodžer Federer uspeo je da savlada Kamerona Norija za plasman u osminu finala Vimbldona, a Britanac je oduševljen igrom osvajača 20 Grend slem titula, pa je posle meča poručio da on može da dogura "daleko" u Londonu.

Ove reči su sigurno obradovale švajcarske navijače koji sa nestrpljenjem iščekuju eventualni finalni okršaj sa Novakom Đokovićem u kome bi se njihov ljubimac "osvetio" za poraz iz 2019. godine.

- Takmičio sam se i trudio do kraja. Bio sam razočaran što nisam bio na nivou koji sam očekivao. Rodžer je nametnuo visok tempo, sve vreme je skraćivao vreme. Mislim da sam mogao bolje - rekao je Nori psoe meča, pa dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Omaž Federeru - Kameron Nori

Igra vrlo dobro. Posebno je bilo teško napasti njegov drugi servis. On voli ovaj turnir i zna kako da igra. Veoma je inteligentan. Na terenu je bio agresivan i dinamičan. Ako održi ovaj nivo, može da ode daleko - podvukao je Nori.

Naredni rival Federera je Lorenco Sonego, dok bi u četvrtfinalu potencijalni protivnik mogao da bude Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nara

05.07.2021 07:13

Po naslovu sam pomislio da se Novak povukao,kad ono.