NOLE JE OVO ČEKAO MESECIMA: Trese se planeta, Đoković odneo OGROMNU pobedu!

Autor:

Sport

03.07.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morali su da popuste, Srbin se oglasio i saopštio sjajnu vest.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković, osnivač PTPA, oglasio se putem društvenih mreža povodom odgovora koji je stigao od strane ATP.

Pitanja su se ticala, pre svega, netransparentnosti prilikom usvajanja 30-godišnjeg plana, a stav ATP se ocenjuje kao velika pobeda PTPA u borbi koja traje već mesecima.

Mnogo posla nas očekuje dok pokušavamo da poboljšamo igru za sve nas. Veoma sam zahvalan na tome što smo postigli značajan napredak. Hvala ATP što su odgovorili na naša pitanja, hvala PTP igračima koja su dali više informacija o svemu - rekao je Nole nakon trijumfa nad Denisom Kudlom u 3. kolu Vimbldona.

U dokumentu koji je PTPA objavio stoji sledeće:

Ohrabreni smo pozitivnim napretkom PTPA - zajedno sa našim članovima, navijačima, medijima i partnerima, napravili smo pošten i transparentan odnos prema svim igračima u našem sportu. Pre tri nedelje, bilo je jasno da će ATP glasati o predlogu od 30-godišnjem planu (sad 31-godišnjem). Uz podršku igrača, razvili smo strategiju brzog odgovora kako bismo - 1) obezbedili da se osigura prepoznatljivost PTPA kao organizacije osnovane od igrača za igrače, 2) da se ohrabri ATP za saradnju sa PTPA po nizu pitanja u vezi 30-godišnjeg plana, i pod trećom tačkom da se odloži glasanje. Sada možemo da kažemo da smo uspeli da ostvarimo sva tri cilja - navodi se iz PTPA, pa se još dodaje:

Zadovoljani smo što je ATP odgovorio na pitanje PTPA i što je važnije, fokusirao se na zabrinutost igrača u pismu koje su poslali, i u kom su odgovorili da mnoga pitanja našeg tima i naših igrača. U ime tnansparentnosti, PTPA je sva pitanja i odgovore stavio na uvid na sajtu ptpaplayers.com.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading