JELENINA TAJNA IZ PROŠLOSTI: Pre Novaka bila u srećnoj vezi sa BJELICOM!

Autor: Republika

Sport

02.07.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo se zna o ljubavnom životu Jelene Đoković pre susreta sa Novakom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković

Majka Stefana i Tare se pre Novaka zabavljala takođe sa teniserom.

Kako portal Story.rs piše, dok se Nole zabavljao sa Lidijom Popović, Jelena je svoje srce poklonila teniseru Ivanu Bjelici Giletu. Ipak, baš kao i u Noletovom slučaju, veza nije potrajala jer su u to vreme Jelena i Ivan bili suviše mladi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan.bjelica

 

Posle Ivana je krenula veza sa Novakom, a nastavak ljubavne romanse prerasle u brak je gotovo do detalja poznat javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pecala pa upecala

03.07.2021 04:06

Pecala tenisera, pa upecala. Kako nije nasla nekoga van javne scene, ozbiljnog skolovanog, vaspitanog inzenjera, doktora,... nego teniser, pa teniser? Znala je ko ima lovu. Skolovala se u Italiji. Jel to prestizni univerzitet? Nije. Prestizni je, recimo u Beogradu, upise se na Budzet, ako je bila kvalitetan srednjoskolac, a ocigledno nije, jer ode u Italiju, upise se i za te pare dobije diplomu, kojom ce da mase, kao svrseni akademac, udala se za lovatora i...? Nista. Nole je dobar momak, sa svim svojim kvalitetima je mogao da bira i da nadje sebi devojku, zenu kao, recimo Zdravko Colic, koju niko ne zna, a sto bi je znali i da uziva u porodicnoj idili, van svih scena. Placa cenu slave. Za utehu, nije jedini.