ODLUKA KOJA ĆE GA SKUPO KOŠTATI: Rešio da OTVORI dušu, pa priznao KOBNU grešku!

Autor:

Sport

30.06.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se teniser iz svetskog vrha nakon bolne eliminacije sa Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas i Novak Đoković nakon finala Rolan Garosa

Finalista Rolan Garosa Stefanos Cicipas eliminisan je u tri seta od Frensisa Tijafoa na startu Vimbldona, a Grk je priznao da je načinio pogrešnu odluku koja ga je skupo koštala.

Naime, on je odlučio da posle uspezne sezone na šljaci propusti pripremne turnire na travi, uoči trećeg Grend slema u sezoni.

Mislim da je ipak trebalo da igram na Majorci ili u Istbornu. Ti turniri bi mi pomogli da budem spremniji. Ipak, želeo bih da podvučem da imam sve kvalitete da igram na travi. Počeo sam da se brinem pred kraj trećeg sera. Želeo bih da je meč počeo baš od trećeg seta, nisam uspeo da držim taj intenzitet - izjavio je Cicipas koji nije mogao da sakrije razočarenje.

Moglo je sve da profunkcioniše, ali bilo je kasno. Nedostajale su mi još neke stvari u igri koje sam kasnije definisao, to bi mi pomoglo. Jednostavno, bilo je kasno. Kada gubite sa 2:0, posebno na travi, sve je u detaljima. Nije kao na šljaci gde kada gubite tako, ritam je drugačiji, preciznost nije najvažnija stvar. Možeš da se izboriš za povratak u meč - zaključio je Stefanos Cicipas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading