KOMPLETAN ŽREB ZA VIMBLDON: Srpski teniseri nisu imali sreće

Autor:

Sport

25.06.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak četvorica Srba su u istoj polovini žreba.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Lajović, Laslo Đere i Filip Krajinović

Kako je Novak Đoković prošao na žrebu za Vimbldon možete opgledati ovde, a u nastavku ćemo vam predstaviti rivale ostalih srpskih tenisera.

U istoj četvrtini žreba sa Novakom je Laslo Đere koji će u prvom kolu igrati protiv Pabla Kuevasa, a potom bi mogao da se sastane sa Fabiom Fonjinijem ili Albertom Ramosom Viljolasom. Rival u eventualnom trećem kolu bi mu bio peti nosilac Andrej Rubljov.

U istoj polovini žreba su još Dušan Lajović i Miomir Kecmanović, ali u različitoj četvrtini u odnosu na Noleta i Lasla.

Lajovićev prvi rival je Žil Simon, a naredni bi mu bio pobednik meča Danijel Evans - Felisijano Lopez. U šesnaestini finala bi Duci mogao da ukrsti rekete sa Aleksom De Minorom.

Kecmanović će na startu igrati protiv Fakunda Bagnisa, a zatim sa Robertom Bautistom-Agutom ili Džonom Milmanom, dok bi ga u borbi za osminu finala sačekao Rajli Opelka.

 

Na kraju, jedini na drugoj strani kostura nalazi se Filip Krajinović. On će u provm kolu odmeriti snage sa Aleksom Boltom. Potom bi igrao protiv boljeg iz meča Kameron Nori - Luka Puj, a u eventualnom trećem kolu bi se sastao sa Rodžerom Federerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading