NOLE POKAZAO VELIČINU: Gospodski POTEZ Đokovića ODJEKNUO planetom!

Autor:

Sport

23.06.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se još jednom založio za status ugroženih tenisera, posebno onih koji nisu među 100 najboljih na ATP listi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković, zajedno sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom, prošle godine osnovao je novu Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA) koja je sada dobila novo rukovodstvo.

Za izvršnog direktora imenovan je Adam Leri, koji je dugo radio u udruženju igrača hokejaške NHL lige.

Odnosi sa javnošću pripali su Keri Sesil, dok se u Savetodavnom odboru nalaze Bil Ejkman, Majkl Hiršfeld, Rebeka Mekdonald, Katarina Pijetlović i Anton Rabi.

Sedište PTPA ubuduće će biti u Kanadi, a tim povodom oglasio se i Nole sa jasnom porukom da je cilj da se zaštite interesi igrača širom sveta.

Zahvalan sam našem PTPA timu i svim igračima koji su prišli našem timu, kako bi učinili sve da nam svima bude bolje u ovom našem divnom sportu. Želimo da pomognemo svim igračima, ne samo onima koji su među 100 najboljih, kako bismo pristojno živeli i kako bi njihova prava bila zaštićena na terenu i van njega. Od vrha do dna, moramo da imamo zajednički glas, koji će pomoći igračima i danas i u budućnosti - saopštio je osvajač 19 Grend slem titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading