RADUJ SE SRBIJO! VIŠE DILEME NEMA: Novak Đoković doneo KRUCIJALNU ODLUKU!

Autor: Republika

Sport

23.06.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je krucijalnu odluku da učestvuje na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Iako se u medijima spekulisalo da Novak neće biti deo nacionalnog tima na igrama u Tokiju, sada je jasno da je Đoković doneo sasvim suprotnu odluku.

- Novak je potvrdio želju da učestvuje na Olimpijadi i mi smo spisak sa njegovim imenom već poslali Olimpijskom komitetu Srbije. Odatle će biti prosleđen dalje - poručili su iz Teniskog saveza Srbije za "Sportski žurnal" i tako otklonili sve sumnje.

Na spisku TSS je još samo Miomir Kecmanović od srpskih igrača, dok su Dušan Lajović, Filip Krajinović i Laslo Đere odlučili da odustanu, kao i mnogi poput Rafaela Nadala.

Što se tice teniserki - prijavljene su Nina Stojanović i Ivana Jorović, dok će Nina sa Aleksandrom Krunić igrati i u dubl konkurenciji, ali ako dobiju pravo ucešca usled velikog broja otkaza.

Juče je bio i poslednji dan za prijavu, tako da je spisak konačan.

Đoković već ima jednu, bronzanu medalju osvojenu 2008. godine protiv Džejmsa Blejka, četiri godine kasnije poražen je u meču za treće mesto od Del Potra, a u Riju od istog rivala je izgubio na šokantan način već u prvom kolu i to mu je jedan od najtežih poraza u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading