TO ŠTO JE NIKOLA ODLUČIO... Đoković PROGOVORIO o Jokićevom otkazu Srbiji!

Autor:

Sport

18.06.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac najboljeg tenisera sveta Novaka, Srđan Đoković je prokomentarisao odluku Nikole Jokića da ovog leta ne igra za reprezentaciju Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i Novak Đoković

Srđan Đoković kaže da treba razumeti Nikolu Jokića.

- Ja ću to reći ovako: Ovako mala zemlja sa ovako fantastičnim sportistima, ovako uspešnim u svetu. Imamo najboleg tenisera na svetu, košarkaša, vaterpolistu... To je neverovatno- rekao je Srđan u jutarnjem programu na televiziji "Prva".

On nije osuđivao srpskog asa zbog ove odluke koja je uzburkala srpsku javnost.

RepublikaFoto: Telegraf/D:Kadić

- To što je uradio Nikola Jokić je fantastično. Među tim ljudima u Americi, on je došao iz siromašne zemlje i napravio čudo neviđeno, postao je najbolji među njima. To je sjajna stvar i treba ga podržati. Za to što nije prihvatio poziv da igra za reprezentaciju, sigurno postoje neki razlozi koji mu nisu dozvolili da to uradi. Ja ga ne bih okrivio za to, jer tako je kako je. Možda je povređen, kako da znate, pa neće to da kaže, vrhunski je sportista, pronosi slavu Srbije, mislim da je to njegova stvar. Treba se zaustaviti na tome- poručio je otac najboljeg tenisera sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading