(FOTO) OPSEDNUTA KRIMOSIMA, VIĐENA U DRUŠTVU ŽENA MAFIJAŠA: Ovo je Katarina koja je uhapšena zbog nasilja u porodici

Autor:

Hronika

18.06.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Osumnjičena majka Katarina M, koja je zajedno sa svojim emotivnim partnerom Mirsadom M. uhapšena juče zbog sumnje da su počinili nasilje u porodici i zbog nepružanja pomoći detetu, voli da bude u društvu žestokih momaka!

Foto: facebook.com/printscreen
Katarina M.

Starleta je poznata u beogradskim krimi-krugovima kao devojka koja voli da se druži sa mafijašima, ali i da se fotografiše s poznatim ličnostima.

- Druži se sa bivšim ženama kriminalaca, želi da bude poznata i da se druži sa džet-setom, a neretko je na profilima postavljala i svoje obnažene slike. Predstavlja se kao "opasna devojka", opsednuta je filmovima i serijama o narko-kriminalu - kaže izvor i dodaje da je često i bila u vezi sa muškarcima koji su bili na drugoj strani zakona.

Foto: facebook.com/printscreen
Mirsad i Katarina

Inače, prema rečima našeg izvora, otac dečaka je Zoran Branković zvani Lepi, poznati kriminalac koji je harao devedesetih.

Foto: facebook.com/printscreen
Zoran Branković Lepi

Podsetimo, starleta i njen partner lišeni su slobode po nalogu Prvog tužilaštva zbog sumnje da je on počinio nasilje u porodici nad njenim maloletnim sinom, a ona zbog toga što nije pružila pomoć detetu, kao i zato što je dečaka zapuštala i zlostavljala.

Foto: facebook.com/printscreen
Katarina u društvu Čumetove žene Ivane Buhe

Dečak je sam prijavio policiji da trpi nasilje i ispričao da mu majka nije pomagala, već da je, kada bi videla da plače zbog zlostavljanja očuha, vikala da prestane da plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading