HRVATI GRME: Đoković je ZLIKOVAC

Autor:

Sport

17.06.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je mnogima trn u oku otkad je prekinuo dominaciju Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a o tome piše i jedan hrvatski portal.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Naime, hrvatski "Telesport" je na objavio vest sa naslovom "Partibrejker - Đoković na putu do statusa Najvećeg ikad".

- Bila je to lepa romantična večera sve dok nije došao On. Sad već pri njenom kraju Rodžer Federer i Rafael Nadal sedeli su siti, uz čašu crnog vina su sebi dali oduška i počeli zaneseno da pričaju o tome kako nikad niko nije igrao tenis kao njih dvojica. Bilo je to tamo negde još na kraju 2008. godine koju je obeležila ona romantična drama u finalu Vimbldona - navodi hrvatski portal.

Ističe i se i Federerova gracioznost, odnosno da je na teren dolazio u sakou, ali i trenutak kad im je Đoković pokvario sve planove.

- I onda ti dođe On. Kao da u romantičnu dramu odjednom ubacite zlikovca. Ili kao da je došao na tu imaginarnu večericu, naglo uzeo stolicu i seo za sto, dunuo i ugasio svećicu te postao strašno drzak: ‘Momci, stići ću vas, pazite šta vam kažem’, govori dok ga ova dvojica posmatraju kao da je previše popio - navode Hrvati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković sa peharom Rolan Garosa

Takođe, tamošnji novinari su posebno istakli Noletov sportski bezobrazluk i neverovatnu količinu samopouzdanja, zbog čega su protivnici nemoćni pred njim.

Novak Đoković živi za dan kad će po broju osvojenih grend slemova prestići Federera i Nadala. Često o tome javno priča, iskren je po tom pitanju, a posebno mi je neverovatno da može da se nosi s takvim pritiskom koji očito sam sebi nabija, pa i da nije izgoreo u toj možda pomalo i nezdravoj opsednutosti. Kako se čovek naprosto ne umori od dokazivanja. Ako Nole nešto obožava, onda je to ono kad mu kažete da nešto ne može ili neće učiniti. Sluša to gotovo celu svoju karijeru i uglavnom je dokazivao suprotno - zaključuje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Stanka

17.06.2021 19:24

Nole ovi koji te nazivaju "zlikovcem"gori su od zlikovca!!!!????!!!!♥️? ♥️ Za tebe jer son najbolji,neka te bog cuva od svake situscijem....i td

Odgovori 4 19
Zoro

18.06.2021 01:44

@Stanka - Stanka, a da PROČITATE TEKST? Uredništvo, a da NE PRAVITE TAKVE NASLOVE-NAVLAKE?

Stanka

17.06.2021 19:27

Hrvati neznaju sta je sport oni znaju samo za ZLOCIN.

Odgovori 11 34
Zrenjaninac

17.06.2021 19:49

Tekst je više nego korektan. Niko Noleta nije nazvao zlikovcem u pravom smislu te reči, već kao osobu koja je spremna da uništi dvojicu do tada najboljih.

Odgovori 46 4