ĐOKOVIĆ SE VRAĆA PO ONO ŠTO MU JE ODUZETO: Novak saznao OHRABRUJUĆE VESTI pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

17.06.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta bi verovatno bio izjednačen po broju Gren slem titula sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom da nije doživeo najveću nepravdu u istoriji sporta - diskvalifikaciju sa US Opena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Ne pamti srpski as po dobrom ni prošlogodšnji US open, kada je diskvalifikovan nakon što je pogodio lopticu linijskog sudiju, ali dobra je vest je da sada o tome ne mora da brine jer su organizatori uveli video tehnologiju koja će umesto sudija obavljati tu vrstu posla.

Međutim, nova lepa vest za Novaka Đokovića je osvanula ovog četvrtka - publika se vraća na stadion i to u velikom broju!

Istina je da publika u Njujorku nije naklonjena najboljem teniseru sveta, ali vrlo dobro znamo kako to Novak zna da okrene u svoju korist!

Karte za Otvoreno prvenstvo Amerike biće puštene u julu, a nakon odluke teniske asocijacije oglasio se guverner Njujorka Endrju Kuomo koji je objasnio da se stanje u toj regiji sa koronom primiruje jer je 70 odsto odraslih u državi primilo prvu dozu vakcine.

US Open će se ove godine održati od 30. avgustra do 12. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading