SPREMAJU OTKAZ: Vajda i Ivanišević napuštaju Đokovića, sve zavisi od Novaka!

Autor:

Sport

14.06.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osvojio 19. Gren slem titulu, ali ono što je sigurno je da se tu neće zaustaviti! Dvojica trenera Marijan Vajda i Goran Ivanišević su posle pobede na Rolan Garosu otkrili planove za nastavak sezone!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marijan Vajda i Goran Ivanišević

Oni su složni da je Đoković napravio ogroman zalet i da sa ovakvom formom može i do titule na Vimbldonu, US Openu, ali i na Olimpijskim igrama!

- Goran Ivanišević i ja smo se dogovorili da ako osvoji sve - daćemo mu otkaz. I to zvanično!- našalio se Vajda na konferenciji za medije posle meča sa Stefanosom Cicipasom u kome je srpski as ponovo pokazao neverovatnu mentalnu snagu.

- Nema tu šta da se krije. Novak voli da igra i na Vimbldonu i na US openu. Između ta dva takmičenja su Olimpijske igre. Cilj je da pokuša da osvoji sva tri trofeja. Biće teško, ali će sav plan i program biti podređeni tome. Prvi je Vimbldon i sada se okrećemo tom cilju. Korak po korak...- umeren je bio u izjavi Vajda.

Upravo je Slovak bio uz Đokovića na Rolan Garosu, odlučeno je da Ivanišević bude na Vimbldonu, dok će na Olimpijskim igrama to biti Viktor Troicki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading