GOGA SEKULIĆ OSTALA BEZ KOLA KAKO BI OTPLATILA DUG MARINI TUCAKOVIĆ: Pevačica bila ZADUŽENA DO GUŠE, a sačekao je NEVEROVATNI GEST!

Autor:

Zabava

14.06.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica priznala da je imala poteškoće u karijeri.

Foto: youtube.com/printscreen
Goga Sekulić u emisiji "Sceniranje"

Pevačica Goga Sekulić u emisiji "Sceniranje" govorila je o svom životu i karijeri, pa otkrila da joj na samom početku nija bilo lako, s obzirom da se suočavala sa finansijskih problemima.

Istakla je da je u više navrata tražila pare na zajam, kako bi mogla uraditi album.

- Za album "Gaćice" morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam imala i kredit za stan - kaže pevačica i dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim - navela je Goga. 

Goga je zatim otkrila da je bila prinuđena prodati kola kako bi platila Marini Tucaković pesmu. 

Foto: youtube.com/ Tv Arhiva
Nije želela da Marini Tucaković ostane dužna

- Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu tad su svi pitali ko stoji iza mene - kaže Goga i dodaje:

- Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelepu baladu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading