Nole progovorio o LUDILU na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

10.06.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Srbin nakon pobede nad Italijanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković prokomentarisao je četvrtfinalni duel sa Mateom Beretinijem kao "ludilo" u zragovoru sa srpskim novinarima.

Ludilo'. Ne znam kako bih drugačije nazvao. Šta smo sve doživeli na terenu, preokreti, publika, atmosfera. Nije mi bilo svejedno da igram u takvoj atmosferi, pošto je većina publike bila na njegovoj strani. Pritisak je rastao i rastao i onda na kraju ova reakcija moja je bila neko oslobođenje te tenzije koja se nagomilavala - rekao je Nole.

Srbin je upitan da li nešto menja činjenica da se ovoga puta sa Rafom sastaje u polufinalu.

Ne menja specijalno. Igrati sa Nadalom i u prvom kolu i u finalu mi je isto. Na ovom terenu je dominirao, imao sam taj podvig i pobedu 2015. godine. Analiziraću taj meč. I on i ja smo drugačiji igrači danas. Sigurno je da ću se potruditi da odigram bolje nego prošle godine u prva dva seta. Danas je i on imao poteškoća u prva tri seta sa Švarcmanom. Igrali smo tesan meč u finalu Rima pre par nedelja. Znam šta me očekuje. Spreman sam. Sad sam iscrpljen naravno zbog ovog meča, ali dobra stvar je što imam jedan i po dan da se oporavim. To je polufinale koje su mnogi želeli i iščekivali. Sada smo u toj poziciji. Neka bolji pobedi. Verujem u svoju pobedu, kvalitet, sposobnosti. Tako ću i izaći na teren.

Prvi nosilac ima recept sa kojim će se suprostaviti zahuktalom Špancu.

Forhend je uvek toliko dominantan. Sa tim udarcem pravi mnogo problema svom protivniku. Dosta spina, rotacije, dobro se brani. Sa visokim loptama se vraća u igru, u poen. Mudar je i iskusan u igri na šljaci. Suvišno je bilo šta reći. Napredovao je sa servisom, a o odbrani ne treba mnogo pričati. Moram da budem agresivan, ali i taktički pametan - zaključio je Novak Đoković.

Nole i Rafa će odmeriti snage u petak u popodnevnim satima, a Rolan Garos je saopštio satnicu za sutrašnji dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Olja

12.06.2021 22:35

Hvala za objašnjenje. ... Nije bilo prijatno. Dobro je znati da je Novak i sam svestan toga.