NADAL ŠOKIRAO: Konačno progovorio o temi koju je izbegavao, pa se pravdao - NISAM OPSEDNUT!

Autor:

Sport

02.06.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih tenisera današnjice Rafael Nadal je konačno progovorio na temu najvećeg svih vremena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Iako je Nadal do sada često izbegavao da direktno odgovori na pitanja da li mu je stalo da na kraju ima najveći broj Gren slem titula, sada je bio nešto konkretniji.

- Nikad nisam krio činjenicu da bih želeo da se povučem kao najbolji u istoriji i kao teniser sa najvećim brojem grend slemova. Ipak, nije ni tako da zbog toga neću spavati. Ne radi se o tome da ne želim sebe da stavim pod pritisak, kažem ono što osećam, stvarno bih voleo da završim karijeru na taj način. Naravno da je to moj cilj, ali nisam opsednut time- rekao je za "El Pais".

Rafa je u Parizu ostvario neverovatan skor 101 pobede i samo dva poraza i osvojenih 13 titula.

- Moj osnovni cilj je da budem srećan u onom što činim. Nisam osvojio tih 13 titula u Parizu ili 20 slemova u karijeri a da sam bio bez ambicija. Ambicija je dobra, ali morate biti zdravi i ne smete da preterujete. U svakom slučaju, postavio sam svoje ciljeve- dodao je trenutno treći teniser sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Žreb je takav da su i on i Rodžer i Novak u istom delu žreba. Ne opterećuje ga ni to.

- Ako ih sretnem, sjajno, ako ne, neću biti frustriran ili prestati da budem srećan. Imam miran život sada, mirniji nego ranijih godina- zaključio je šampion Rolan Garosa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading