RAFA, UGLEDAJ SE NA NOVAKA: Đoković VITEŠKIM POTEZOM pokazao Nadalu šta je PRAVA LJUDINA!

Autor: Republika

Sport

02.06.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stao je u odbranu teniserke Naomi Osake, koja je napustila Rolan Garos zbog psihičkih problema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Talentovana Japanka Naomi Osaka napustila je Pariz usled velikih problema sa depresijom i anksioznošću.

Devojka je u otvorenom pismu priznala da se teško snalazi u kontaktu sa medijima, kako ne voli da je u centur pažnje i ima svoj svet.

Ubrzo se oglasio Rafael Nadal hladnom izjavom, koja je potresla tenisku javnost. Novak Đoković je stao u odbranu mlade teniserke:

- Mogu vrlo dobro da je razumem i saosećam s njom. Mnogo puta sam izvukao deblji kraj u medijima. Znam kako je to. Podržavam je. mislim da je vrlo hrabra da to učini. Zaista mi je žao što je prolazila kroz bolna vremena i psihički patila. Nisam razgovarao s njom, ali čini se da se mučila. Nadam se da će se oporaviti. Ona je veoma važan igrač i osoba za naš sport. Dakle, moramo je vratiti. Ovo je, moram reći, bila vrlo smela odluka sa njene strane. Ali ona zna kako oseća se najbolje. Ako joj treba vremena da razmisli i napuni baterije, znate, to treba da uradi i ja to u potpunosti poštujem. Nadam se da će se vratiti jača - izjavio je Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading