NADAL I FEDERER PUKLI: Đoković OBJAVIO koliko ga tenisera podržava, uskoro ZAVRŠNI UDARAC ATP!

Autor:

Sport

02.06.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je otkrio koliko je kolega stalo uz njegovu tenisku "politiku", ali dva najveća rivala Rafael Nadal i Rodžer Federer nisu na njegovoj strani.

RepublikaFoto: Starsport
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Novak Đoković osnovao je organizaciju "PTPA" koja za cilj ima da pomogne slabije rangiranim teniserima. Neki od saboraca koji su podržali Novakovu ideju su i Vasek Pospišil i Denis Šapovalov, a sada je prvi reket sveta zapanjio brojkom koja otkriva koliko je zapravo igrača na njegovoj strani.

- Ako se ne varam, imamo 75, skoro 80 odsto podrške 500 igrača sa muške strane. Svi oni su potpisali dokument da budu u PTPA. To su sjajne vesti, ali idemo da vidimo šta će se desiti u narednim mesecima. Sigurno će biti nekoliko promena i o tome ćemo pričati- otkrio je Đoković.

O saradnji sa ATP još uvek nema govora, ali Novak je poručio da će morati da ga bude...

- Imali smo nekoliko razgovora sa ATP organizacijom, ali sve dok nismo postavili sve, u smislu strukture i zakonodavstva PTPAA, nema razloga da poduže pričamo sa ATP. Kada budemo spremni pokušaćemo da pronađemo zajednički jezik. PTPA kao uzdruženje igrača mora da bude u saradnji sa ATP i WTA. To je neizbežno- zaključio je srpski as.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading