UMALO SENZACIJA NA ROLAN GAROSU: Hrabra Srpskinja pružila fenomenalan OTPOR - Amerikanka ipak PREŽIVELA!

Autor:

Sport

01.06.2021

18:44 >> 19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Krunić ispala sa Otvorenog prvenstva Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpska teniserka Aleksandra Krunić

Srpska teniserka Aleksandra Krunić okončala je učešće na Rolan garosu porazom od Amerikanke Koko Gof rezultatom 2:0. Po setovima je bilo 7:6, 6:4, a meč je trajao dva časa i devet minuta.

Srpkinja je pružila sjajan otpor favorizovanoj protivnici, a čini se da je priliku za iznenađenje propustila u taj-brejku prvog seta kada nije materijalizovala čak četiri set lopte.

Obe rivalke su bile sigurne na svoj servis sve do 5. gema prvog perioda igre kada je Krunićeva prva stigla do brejka. Ipak, nije uspela da ga potvrdi, pa je do izjednačenja došlo već u narednom gemu - 3:3.

Do pomenutog taj-brejka i američka i srpska igračica su bile sigurne na svoj servis, a 13. gem je dobila Koko na dramatičan način, rezultatom 13:11.

 

 

To su bili prelomni trenuci susreta jer je Amerikanka, na krilima vođstva, ekspresno dva puta oduzela servis Krunićevoj, povela sa 4:0 i bez većih problema privela meč kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading