STANKOVIĆ TRLJA RUKE: Zvezda predstavila UBOJITOG centarfora

Autor: Tanjug, Republika

Sport

01.06.2021

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde jedva čekaju da ga vide na delu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Fudbalski turnir za igrače do 19 godina pod zaivom Kup prijateljstva i koji je okupio 12 najboljih timova iz regiona bivše Jugoslavije počeo je danas na Zlatiboru.

Prvi dan turnira obeležio je snažni napadač Crvene zvezde 17-godišnji Aleksandar Kahvić koji je postigao het-trik u meču protiv OFK Titograd u kome su crveno-beli zabeležili ubedljivu pobedu - 4:0. Kahvić je bio strelac prva tri gola, da bi konačan rezultat postavio Zvezdin kapiten Knežević.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandarkahvic9
Aleksandar Kahvić

Crveno-beli su tako široj javnosti predstavili ubojitog centarfora koji bi u budućnosti mogao da postane veliki ljubimac navijača, a nema sumnje da posle ovog performansa i Dejan Stanković zadovoljno trlja ruke.

Partizan je na startu igrao nerešeno sa Akademijom Pandev 1:1. Makednoski predstavnik je došao u vođstvo preko Krstevskog, a bod Partizanu doneo je Stjepanović.

Pobede u prvom kolu još su ostvarile ekipe Slobode iz Tuzle i Spartaka iz Subotice. Tuzlanska Sloboda bila je bolja od Slobode iz Užica 1:0, dok je Spartak nadigrao banjalučki Borac 3:1.

Rezultati - prvo kolo:

Partizan - Akademija Pandev 1:1
/Stjepanović 43 - Krstevski 33/

Crvena zvezda - OFK Titograd 4:0
/Kahvić 19, 41, 45, Knežević 51)

Borac Banja Luka - Spartak Subotica 1:3
/Pušić 60 - Janković 2, Andrić 23, Rac 26)

Sloboda Tuzla- Sloboda Užice 1:0
/Draškić ag 3/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading