NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU: Novakova osoba od poverenja imenovala NADALA ZA APSOLUTNOG FAVORITA!

Autor: Republika

Sport

31.05.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević smatra Rafaela Nadala prvim favoritom na Rolan Garosu.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Ivanišević ističe specifičnost ovogodišnjeg žreba po kom će se dva najljuća rivala susresti u polufinalu, gde bi Srbin vrebao svoju šansu: 

- Iskreno, prošle godine sam bio totalno uveren da će Novak osvojiti Pariz i totalno sam promašio, baš su me zbog toga kritikovali. Tragedija je što ne možeš više da imaš svoje mišljenje, imao sam svoje razloge, zašto to govorim. I nažalost, Novak se pojavio u finalu, došao je kasno, a Nadalu to ne možete dati. Nadal je kralj tog terena, kralj Rolan Garosa, 13 puta pobednik i apsolutni favorit. Po meni postoji samo jedan favorit turnira, a to je on. Jedina osoba koja ga može dobiti na tom putu je Novak. Ove godine se dešava jedna čudna stvar na Roland Garosu, a to je da je Nadal treći nosilac i može da igra sa Novakom u polufinalu. Iskreno, da ja pravim žreb, stavio bih njih dvojicu u polufinalu, mislim da je veća šansa Nadala pobediti u polufinalu nego u finalu. To je moje viđenje, Novak je bolji u polufinalu, a Nadal u finalu, isključivo na tom terenu. Ali, jedina osoba koja može da ga spreči jeste Novak, ali mora biti da spreman 800 odsto spreman, da ostane na terenu 20 sati i još mora da veruje u to. Pokazao je u Rimu nedavno, u meču koji je igrao protiv Nadala. Mogao je da dobije meč u dva seta, u tri seta, mogao je da izgubi u dva, ali izgubio je u tri. Videlo se da imaju veliki repsekt jedan prema drugome u nekim trenucima. Nadal je ranjiv, može da se dobije, a Novak to svakako može - rekao je Ivanišević u intervjuu za B92.

Đoković startuje Roland Garos od drugog kola, protivnik je Amerikanac Tajler Sandgren.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading