RAZVRAT U KOKPITU! Pilot se usred leta skinuo go i pustio filmove za odrasle, a onda je USLEDILA AKCIJA koja ga je skupo koštala!

Autor: Republika

Svet

31.05.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pilot Majkl Hak (60) je na letu između Filadelfije i Orlanda organizovao orgije u kokpitu i pokazivao se koleginici koja je njegovo razvratno ponašanje pokušala da ignoriše, nakon čega je za njega usledila brutalna kazna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pilot Majkl Hak je upravljao avionom na letu od Filadelfije do Orlanda 

Američki pilot Majkl Hak (60) izazvao je pravi haos na letu od Filadelfije do Orlanda u avionu kompanije "Southwest" (Sautvest) kada se iznenada u kokpitu skinuo do gole kože i pustio porno-filmove, pokazujući eksplicitan sadržaj članici posade koja je sedela do njega i koju je prvi put video u životu.

Zaprepašćena žena je na sve načine pokušala da ignoriše razvratnika i ostane pribrana budući da je zajedno sa njim upravljala letelicom, međutim, Hak je i pored toga, kako prenose američki mediji, nastavio s neprikladnim ponašanjem. 

Incident se, inače, odigrao prošle godine u avgustu, a Hak je sada osuđen na godinu dana uslovne slobode i na novčanu kaznu u iznosu od 5.000 dolara. Sudija Mark Koulson je svoju odluku obrazložio time da je Hakovo ponašanje imalo traumatski uticaj na koleginicu, a da je, kako je istaknuto, moglo da utiče i na bezbednost putnika.

- Kriv sam za razvratan, nepristojan i opsceni čin. Sve je počelo kao dogovorena šala između mene i drugog pilota. Nikad nisam mislio da će doći do ovoga - branio je Hak na sudu.

Protiv njega je optužnica podignuta u Merilendu jer je u vreme incidenta avion preletao tu saveznu državu.  

Hak je bio pilot u kompaniji "Southwest Airlines" 27 godina, a svojevoljno se penzionisao krajem avgusta prošle godine. 

Aviokompanija je u svom saopštenju o incidentu rekla da ne toleriše takvo ponašanje, te da zato Haku neće biti isplaćene naknade na koje bi inače imao pravo nakon penzionisanja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading