BEZ IMALO RESPEKTA: Đoković ZAPREPASTIO Gorana Ivaniševića!

Autor:

Sport

29.05.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević je otkrio do sada nepoznat detalj iz karijere najboljeg tenisera sveta!

RepublikaFoto: Starsport
Goran Ivanišević i Novak Đoković

Nekoliko meseci pre osvajanja Vimbldona 2001. godine Ivanišević je na treningu sparingovao sa 13-godišnjim Đokovićem.

- Odigrali smo prvi set i onda je on prišao meni i dao mi čokoladu jer je mislio da sam ostao bez energije. Tada je već bio poseban. To ne može da se nauči ili obuči – s tim ste rođeni - rekao je Đokovićev trener.

On je potom objasnio kakav je mentalitet tada imao Novak i da nije mogao da veruje kakav pristum meču je imao tada mladi teniser.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- U to vreme uopšte nije bio impresioniran jer se igrao sa mnom. Ponašao se kao da se igra sa starijim bratom. Uvek ću se sećati njegovih očiju. Verovao je da je i tada mogao da me pobedi.

Slavni Hrvat sada sarađuje sa najboljim teniserom sveta...

- Da biste bili deo njegovog tima morate brzo da razmišljate. Uvek morate imati pripremljene odgovore i morate biti u stanju da ih pratite. Voli da uči, ali ponekad morate da budete ispred njega, jer ako niste spremni, on vas jednostavno pregazi. Ponekad nije lako, da budem iskren. Veliki je izazov i čast mi je biti tamo, ali to može biti stres od 24 sata. Definitivno nije zdravo, ali kada vidite rezultate, kada vidite da ste deo nečega što može da kreira istoriju, to vas gura napred - istakao je Ivanišević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading