TRAGEDIJA PORODICE POZNATOG PEVAČA: Ćerka mu je pala u kandže droge, sin poginuo, A ON HTEO SEBI DA PRESUDI PUCNJEM U GRUDI!

Autor:

Zabava

29.05.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija poznatog pevača i njegove porodice!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iso1950
Mišo Kovač krije neizmernu tugu!

Poznati pevač Mišo Kovač iza sebe ima tešku životku priču, puno boli. Ćerka Ivana mu je imala teško iskustvo sa narkoticima, a sin mu je poginuo nakon čega je on digao ruku na sebe. Ipak, Ivana Kovač se izvukla iz svega, danas se bavi muzikom i uživa sa partnerom sa kojim ima ćerkicu. Daleko je od skandala i burnog života, a po komentarima mnogih, prava je lepotica.

Ivana je počela da konzumira drogu, kako se pričalo, krajem 90ih. Upravo neposredno nakon što je njen otac navodno pokušao da se ubije.

 

 

Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želeo je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasili. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo.

 

 

Utehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla.

Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnoti.

- Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan - rekla je svojevremeno Ivana, a prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading