LIDIJU VUKIĆEVIĆ NASRED KAFIĆA NAPAO DEČKO: Opsednut glumicom PLAKAO I VIKAO U JAVNOSTI, A ONDA SU PRISUTNI HITNO REAGOVALI!

Autor:

Zabava

29.05.2021

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija napadnuta usred kafića, prisutni reagovali!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Lidija Vukićević preživela užas u kafiću!

Lidija Vukićević i mlade i stare ostavlja bez daha iako gazi šestu deceniju jer izgleda savršeno. Međutim, kako saznaje Star, glumica je nedavno imala neprijatnost zbog opsednutog fana.

Vikao u punoj bašti!

„Lidiji se udvaraju i stariji i mlađi, zaista, a ona izgleda kao i pre 20 godina i možda još bolje. Navikla je da ima brdo udvarača, ali nedavno je imala neprijatno iskustvo jer je fan koji je godinama unazad opsednut lepom glumicom maltene napao. Lidiji on redovno piše, hvali je, na kom god da je događaju on se pojavi da bi se slikao sa njom, i ona je kao i prema svima bila jako ljubazna. Inače, Lidija je jedna od retkih glumica koja voli da komunicira sa fanovima, ona i na ulici stane sa svima, slika se, zato je svi i vole, mnogo je prijatna. Čak i kada joj nije dan, na njoj to ne možete da primetite”, priča izvor za „Star“ i nastavlja:

„Sedela je u bašti jednog kafića kada se pojavio taj fan koji je opsednut njome. On ima tridesetak godina, ali mu to nije bila prepreka da je startuje. Prišao je njenom stolu i zamolio je za sliku, na šta je ona uz osmeh pristala. Međutim, nakon toga je seo sto pored njenog i sve vreme joj dobacivao da je voli, da je zaljubljen u nju, na šta se ona samo smeškala. A onda je dečko ustao i bez pitanja seo za Lidijin sto. Prvo ga je ljubazno zamolila da ustane, ali nije želeo. Tada je malo grublje odreagovala, ali on i dalje nije želeo da se skloni. Konobari su primetili da se nešto dešava i odmah su reagovali, a glumica je ostala zatečena, jer je momak kada je odlazio od stola počeo da plače i da viče kako će jednog dana ona njega da moli za ljubav. Bili su svi zatečeni”, završava izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading