DANIJELU SU PITALI DA LI JU JE SILOVAO BJELA: Merima izašla sa novim optužbama, tvrdi da je Lečić UTICAJAN!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

28.05.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Merima Isaković (62), koja je pre dva meseca prvi put javno govorila o tome da ju je Branislav Lečić silovao pre 43 godine, sada je iznela nove detalje u lajv uključenju na Instagramu, te tvrdi da ju je kolega nakon nemilog događaja zvao telefonom, plakao i molio da mu oprosti, a onda spomenula Dragana Bjelogrlića.

Foto: Instagram.com, V. Lukić
Merima, Bjela i Lečić

Merima je istakla da želi da pruži podršku koleginici Danijeli Štajnfeld, koja je prošla sličnu golgotu, ali i zbog drugih devojaka koje su joj se nedavno javile sa sličnim pričama.

- Kada sam videla besomučni linč koji je Lečić vodio protiv Danijele, odlučila sam da joj pružim ruke. Nisam do tada znala za nju. Prepoznala sam osećaj bola u njenom kriku posle devet godina lečenja i preživljavanja stresova, ali i razmišljanja o samoubistvu - rekla je Merima na početku i zapitala se kako je moguće da se toliko plaše glumca.

Foto: prinstkrin/jutjub
Ponovo se oglasila, otkrila zbog čega je Danijela jedva našla advokata... Merima

- Ne znam kako je Lečić postao uticajan, ali je postao, pogotovo na političkoj sceni. Strašno je da ga se ljudi toliko boje, ali ga se boje. Danijela, kada je rešila da se suoči s njim, tražila je advokata i dugo nije mogla da ga nađe, nisu hteli uopšte da prihvate. Čak su je pitali da li je to Bjela, a kad su čuli da je Lečić, nisu hteli. Kao da su hteli da idu protiv Bjele jer on radi dobro i odličan je filmski radnik. Koji su to Lečićevi krediti i zašto ga se boje, ne znam. Ja ga se ne bojim, ja sam ga prevazišla pre više od 20 godina i više ga se ne plašim - govorila je nekadašnja glumica o neprijatnom iskustvu u mladosti, pa otkrila kako je uspela da prevaziđe strah.

RepublikaFoto: ST/,Đ.KOJADINOVIĆ, PIXABAY, PRINTSKRIN
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić

- Uspela sam da prevaziđem strah verovatno jer sam uspela da se izbavim u poslednjem trenutku. On je tad imao crni pojas u karateu. Osećala sam se kao trska koju neko previja, neverovatno strašan osećaj i sad se naježim kad se setim. Da je uspeo da me siluje, ne znam da li bih bila živa, ne znam da li bih uspela, kao Danijela, s tim da se izborim. On je sebe doživljavao komotno, bio je siguran da nikome ništa nisam rekla. Ja ga se ne bojim, strah sam od njega prevazišla pre više od 20 godina. Za sve su tek kasnije saznali Gaga Nikolić i Radmila i Milenko Zablaćanski. Sve je to prošlo, a sledeći put sam ga srela ispred Skupštine Beograda. Ubacivala sam kolica na krov auta, taman da zatvorim vrata i odjednom neko se naslonio na ivicu kola, to je bio Lečić. Došao je i rekao: "Ćao, Merimice, a je l' ti protestuješ ili ne?", a ja sam odgovorila: "A šta ti radiš pored mojih kola?" Tad je rekao: "Samo da te podsetim da smo mi nebeski narod." Na to sam odgovorila: "Dante je rekao da ima devet krugova pakla, kom ti pripadaš?" Samo se nasmejao i otišao - navela je Isakovićeva na početku, pa nastavila:

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić, youtube
Merima se srela sa Lečićem i otkrila detalje susreta

- Kada sam napustila fakultet, zazvonio mi je telefon. Bio je to poziv od Branislava. Pozvao me je, plakao, ridao preko telefona i molio me da mu oprostim. To je za mene bilo dobro jer sam mislila da se kaje, da je shvatio šta je uradio, da je odrastao i da nikada više neće sličnu stvar uraditi. Rekao je da sam mu dala najbolju lekciju i najvredniju u životu. Govorio je: "Hvala ti na ovome", a ja sam poverovala da je stvarno shvatio šta je uradio - rekla je glumica.

Isakovićeva kaže da na ovu temu sve više govori iz razloga što joj se nedavno javilo mnogo devojaka koje su joj takođe priznale da ih je Lečić zlostavljao dok su bile na fakultetu.

Stupili smo u kontakt sa Branislavom, a on nam je rekao da je i dalje pri stavu da ništa od navedenog neće komentarisati za medije.

- Ne bih da pričam na ovu temu, a sve što sam imao da kažem rečeno je tamo gde je i trebalo. Prepustio sam nadležnim organima da se bave optužbama na moj račun, tako da ni sada neću da se oglašavam - rekao je kratko glumac za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dragojevic

29.05.2021 03:42

Merima ga psihološki razbija ko zvečku! Ne pomaže mu ni tekst koji su mu advokati pisali da objavljuje po medijima.

Poštovanje

29.05.2021 14:00

Ja opet mislim da Merima ne bi trebalo da preuzima ulogu tužioca, policije, advokata....sedeti sa druge strane zemaljske kugle i voditi hajku nije u duhu profesije kojom se bavi....o etici i da ne govorimo...ako su joj se te devojke javile kao sapatnici ok tužite ga zajedno,..ako su joj se obratile kao psihoanalitičaru a ona o tome javno govori onda - Huston we have a problem....

Crnac ili belac

29.05.2021 20:12

Da li muško moze biti predmet seksualnog zlostavljanja ili je to stamota uopšte izustiti na balkanu? Zlostavljanje ne mora biti samo fizičko nego moze biti i psihičko. Mač sa dve oštrice. Ako je Lečić fizički zlostavljao treba da odgovara za svoja dela. Dovoljna mu je samo njegova savest ukoliko je uopšte ima. Po meni, svi koji se bave politikom su operisani od toga. Ali ovo što sad rade je sa druge strane takodje zlostavljanje. Zlostavljanje javnosti a da sem reči posle tolikih godina ne postoji ništa opipljivo i vredno. Reč u ovim vremenima nema istu vrednost kao nekad. Sada je tu samo neka predstava o nečemu i nekome koju kreira tamo neko. Poprilično neodredjeno da bi doneo bilo kakav sud. Samo pretpostavka.