NA OVO SE BAŠ DUGO ČEKALO: Dorćol u TRANSU posle OVIH REČI Đokovića!

Autor:

Sport

28.05.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Srbin i još jednom oduševio verne navijače koji su došli da ga bodre.

RepublikaFoto: E-Stock/Dušan Milenković
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Beograd opena, neočekivano tesnom pobedom nad Slovakom Andrejom Martinom, a nakon duela na Dorćolu Nole je još jednom izrazio euforiju zbog činjenice da igra pred domaćom publikom u Beogradu.

Noks se zahvalio svima koji su došli da siprate polufinalni okršaj.

- Počeo sam i završio meč veoma dobro, osećam se dobro pred nastupajuće finale. Moram da popravim koncentraciju koja je pomalo nedostajala u drugom setu. Radujem se, ali sam i nervozan igranju pred srpskom publikom, to je nešto jedinstveno - izjavio je Đoković koji će igrati svoje 119. finale u karijeri.

- Apsolutno, još jedna velika zahvalnica. Došli su u većem broju danas nego juče. Lepo je videti vas sve ponovo posle mnogo godina. Ponovo imamo muški i ženski turnir nazad, pa očekujem da ćete imati prilike da nas sve gledate još dugo u budućnosti - podvukao je Novak Đoković.

Srbin će za pehar igrati sa boljim iz meča Molčan-Delbonis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading