TIJANA DAPČEVIĆ U CENTRU SKANDALA SA DINČINOM ŽENOM: Pevačica objavila sraman komentar pa OBRISALA!

Autor: Republika

Zabava

28.05.2021

16:06

Supruga pevača Milana Dinčića Dinče, Jelena našla se u centru skandala kada je na svom profilu na Instagramu objavila lekciju o rodu i polu, koja bi trebalo da se nađe u udžbeniku iz biologije za učenike osmog razreda i označila je kao sramnu.

e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ST/Vladimir Lukić
Blamiraju se, a onda se peru... Tijana obrisala komentar ispod objave Dinčine žene

Na ovu temu mnogi su je iskritikovali, ali su je neki i podržali, među njima pevačica Tijana Dapčević koja je čak i boga pozivala upomoć.

instagram.com/jelena.dincic
Jelena Dinčić se zgražavala

Jelena je objavila deo lekcije iz biologije pa napisala da je to velika sramota za Srbiju, uz to citirala i stih ih pesme Desanke Maksimović, a nakon toga oglasila se i Dapčevićka:

printscreen/instagram
Piše pa briše... Tijana

- Ma koji je ovo udžbenik?! Za koji razred? Mi smo šesti i nismo se susretali s ovim. Gospode! - glasio je komentar pevačice koji je veoma brzo uklonjen.

Republika
Podržavaju diskriminaciju... Jelena i Milan Dinčić

Nakon njihovog zgražavanja obrazovnim sistemom,oglasili su se i stručnjaci koji su Dinčinoj ženi i Tijani objasnili zbog čega je važno da se lekcija o  rodu i polu uvrsti u udžbenike, ističući značaj da se deca edukuju o rodnoj ravnopravnosti kako bi se, između ostalog, izbegla i diskriminacija koja je sveprisutna. 

Komentari (0)

Loading