DA LI MU JE OVO BIO POSLEDNJI MEČ? Viktor Troicki PROKOCKAO ogromnu šansu i ostao bez glavnog žreba!

Autor:

Sport

26.05.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki neće igrati na Rolan Garosu pošto je od njega bolji bio Australijanac Aleksandar Vukić, koji je slavio posle preokreta 3:6, 6:2, 6:4.

RepublikaFoto: Starsport
Viktor Troicki

Bolje je Troicki otvorio meč. Odlično je servirao, a rivala je dva puta brejknuo u prvom setu. Bilo je to dovoljno za 6:3 i prednost u setovima.

Međutim, u drugom delu sve se okrenulo u Vukićevu korist. Oduzeo je servis Viktoru u trećem gemu, onda u narednom spasio brejk loptu i odvojio se na 3:1. Novim brejkom u sedmom gemu obezbedio je sebi odlučujući set.

U trećem delu viđena je po jedna brejk lopta. Troicki je svoju propustio u četvtom gemu, Vukić nije u sedmom gemu. Brejka viška je rutinski sačuvao i stigao do poslednje runde kvalifikacija, gde će za mesto u glavnom žrebu igrati protiv Amerikanca Fratanđela.

Do poslednje runde kvalifikacija nije mogao ni Danilo Petrović. U dva seta ga je zaustavio Nemac Ote, koji je slavio 6:1, 7:5.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading