A ĐOKOVIĆ? Francuz kome je Novak naneo najteži poraz u karijeri nema sumnju ko je NAJBOLJI SVIH VREMENA!

Autor:

Sport

20.05.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za najboljeg tenisera svih vremena i dalje traje, a Francuz Žo-Vilfred Conga ima svog favorita!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žo-Vilfred Conga i Novak Đoković

Conga je oduševljen titulom Nadala u Rimu i pobedom nad Đokovićem u finalu, i upravo Španca vidi kao glavnog favorita na Rolan Garosu, na kome napada 14. trofej pariskog Gren slema.

- Ako pitate bilo kog tenisera ko će osvoji Rolan Garos, svi će da kažu – Nadal. Čak i oni koji ga izbegavaju. Neizbežno je glavni nosilac. Šta su uradili Novak i Rafa u Rimu pokazuje da postoji distanca između njih i ostalih- kaže Conga.

Gledajući grend slem trofeje Nadal i Federer ih imaju po 20, a Đoković 18. Međutim, Conga veruje da će "Bik sa Maljorke" biti rekorder.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Pet godina je Rafa mlađi od Rodžera, a izjednačeni su. Ako ga nadmaši mislim da neće biti sumnji u to ko je najbolji teniser svih vremena- poručio je Conga.

Conga je ranije govorio da su mu porazi od Đokovića najbolniji u karijeri, misleći na finale Australijan opena 2008, onda četvrtfinale dve godine kasnije, potom ista runda na Rolan Garosu 2012...

U ukupnom skoru Đoković vodi protiv bivšeg petog igrača planete 17:6.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading