UKP SE SPREMA ZA OZBILJNU AKCIJU! Bogdan Pušić bio na sastanku sa Vulinom!

Autor: Republika

Hronika

20.05.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i ostalim rukovodiocima UKP-a o prioritetnim zadacima iz oblasti borbe protiv svih vidova kriminala i njihovom što bržem i boljem sprovođenju.

Foto: MUP Srbije

Ministar Vulin je posebno naglasio da svi pripadnici UKP-a koji se svakodnevno bore protiv najtežih oblika kriminala imaju apsolutnu njegovu podršku, ali prvenstveno podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Na kolegijumu je istaknuto da će u narednom periodu biti stavljen poseban akcenat na suzbijanje uličnog kriminala, droge, reketa, kao i na borbi protiv organizovanog kriminala i iskorenjivanju korupcije.

Ministar Vulin je podvukao da pripadnici UKP-a obavljaju najsloženije i najodgovornije zadatke i poručio da ulice u Srbiji neće biti prostor u kojem se obračunavaju kriminalci, niti prostor u kome se prodaje droga našoj deci. 

Foto: MUP Srbije

Tokom sastanka je istaknuto da visok stepen bezbednosti svih građana i očuvanje njihove imovine jesu i ostaće prioritet rada i angažovanja kako Uprave kriminalističke policije, tako i svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading