ŠOK ZA ŠPANCA: Posle pobede nad Novakom Đokovićem, Nadal mora na TRANSPLATACIJU!

Autor: Marija Stefanović

Sport

19.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni španski teniser Rafael Nadal (35) moraće ponovo na transplataciju kose jer su dlake počele da mu opadaju i vidi mu se ćela.

Rafael Nadal

Nakon trijumfa španskog tenisera nad Novakom Đokovićem u finalu mastersa u Rimu (7:5, 1:6, 6:3), a navijači su više komentarisali njegovu frizuru nego dobru igru.

Na slikama sa ovog turnira više je nego evidentno da se Nadalu kosa veoma proredila na temenu i da ima ogromnu rupu, koju on pokušava da sakrije na sve načine, pa se pred dodelu pehara začešljao.

Tako će najbolji španski teniser ponovo morati da ide na transplataciju kose, kao i 2016. Nadal je bio prinuđen na ovaj potez jer je već u dvadesetim godinama počeo da ćelavi i to je bio problem koji ga je veoma mučio. Zbog toga se pre pet godina podvrgao medecinskom zahvatu kako bi popravio frizuru i ponovo imao bujnu kosu, ali se ona očigledno nije primila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Senovic

19.05.2021 19:24

Мислим да би могао Вејн Руни да му помогне где то да уради.