JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA: Ne želim treće dete! Novak ne dobija još jednu prinovu

Autor: Republika

Sport

06.05.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg tenisera sveta Jelena Đoković istakla je da se Novak maksimalno trudi da bude dobar otac, ali postoje problemi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak i Jelena Đoković

- Divan je otac i jako to dobro radi, ali njegov kapacitet za tu vrstu koncentracije je limitiran  - rekla je Jelena u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji.

Jelena i Novak imaju sina Stefana i ćerku Taru. Supruga ne planira proširenje porodice:

- Sve snage sam uložila u odgajanje naše dece. Posvećena sam potpuno. Pune su mi ruke posla, mislim da mi više posla ne treba. Razumem Noleta, propustio je mnogo toga u odrastanju naše dece i pretpostavljam da će, kad završi karijeru, želeti još jedno dete, da se još jednom oproba. Međutim, ja kažem "ne" ukoliko se životne okolnosti poklope drugačije, ali moj izbor je "ne" - istakla je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ajdeeee

06.05.2021 23:57

Uvek ima neka koja hoće, pa ako Nole poželi, eto njemu dečice. Kako zvučiš kao da deca nisu tvoja, nego eto, Novaku činiš uslugu podižući decu. Kao da Nole sedi u kafani i ne zna šta će od dugoga dana. Pitao bih te šta bi radila da moraš da ih podižeš od para koje moraš da zaradiš sama ka većina majki. Ovako umešeno pa obešeno na dohvat ruke, jer Novak hoće da se osećaš korisnom, a ti, "HVALA AMORE" , da te ceo svet čuje kako si fina ... da ne nabrajam dalje.

Odgovori 10 2
Luka

07.05.2021 04:16

Jelena poštujem vas kao familiju posbno Noleta,ali ovom izjavom sii se previše razgoropadila..

Vesna

07.05.2021 13:40

Ne kritikujte zenu, bez obzira sto je zena naj boljeg tenisera. (ovo pisem komentatorima koji se zgrazaju). Odgajati dvoje dece danas u ludom svetu, cesto ispracajuci supruga na turnire i moleci Bogu da sve prodje dobro, nije lako. Ja sam sama odgojila i skolovola dvoje dece a bila sam mlada kad sam ih rodila, i mogu samo da kazem, neka su Djokovici zivi i zdravi jos dugo da nam Nole osvaja tunire. Ima on dva brata pa neka se i oni potrude bar po dvoje i puna kuca srece.