(VIDEO, FOTO) RAJ NA ZEMLJI: Evo kako izgleda nova Đokovićeva VILA na Kosmaju - sve odiše LUKSUZOM!

Autor:

Sport

24.04.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i supruga Jelena imaju novi dom, a Srbija je oduševljena fotografijama i video snimcima koji kruže internetom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak i Jelena Đoković

Nole i Jelena su prošle godine kupili vilu na Kosmaju od Elene i Jugoslava Karića, a sada su zahvaljujući objavama na Instagramu fanovi dobili priliku da "zavire" u enterijer i uvere se u luksuz koji je krasi.

Ranč se sastoji od prostranog dvorišta, voćnjaka, bazena, a bivša vlasnica je na njemu uzgajala organsku hranu i svojevremeno je na društvenim mrežama podelila fotografije crno-belog kokošinjca sa kristalnim lusterima i ramovima za slike koji je sama dizajnirala.

Sama kuća ima oko 400 kvadrata i u njoj dominiraju prirodni materijali – kamen i drvo. Nameštaj je bio rustičan, a u enterijeru je bilo i dosta antikviteta.

 

 

 

 

Opraštanje od kuće, koju sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost.

Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga… koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti.

Mazile smo se, čuvale… ona mene… ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve za lično i kolektivno dobro.

Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o večitom kvantnom sada, o svetovima izvan pojavnog…o kristalnim frekvencijama, elementalima i mom domu…onom u grudima koje kuca ritmom sazvežđa iz koga dolazim.

A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima… snovima manifestovanim i onim koji su večito ostali da se klackaju sa one strane ispunjenja… - objavila je Elena na oproštaju od kuće.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading