ŠPANCI SKANDALOZNO OPLELI PO NOVAKU: Đokovića uporedili sa PABLOM ESKOBAROM

Autor: Republika

Sport

17.04.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selidba porodice Đoković iz Monaka u Marbelju izazvao je burna reakcije u španskim medijima.

Novak Đoković i Pablo Eskobar

Portal "OK diario" je kupovinu luksuzne vile  za koju se tvrdi da je vredna deset miliona dolara okarakterisao tako da se Novak upoređuje sa megalomanskim ukusom nekada najvećeg narko-bosa Pabla Eskobara.

Foto: OKDIARIO/Printscreen
Naslov u kom se porede Novak Đoković i Pablo Eskobar

Pomenuti portal je naveo kako se Novak Đoković "zaljubio" u vilu tokom pandemije korona virusa, odnosno perioda zaključavanja koje je proveo u njoj sa porodicom i da kupovina bila logičan sled događaja.

Isti izvor je pisao i kako je vila dekorisana kombinacijom mediteranskog i arapskog stila enterijera, ali i da je napravljena u stilu koji je voleo ozloglašeni Eskobar.

Nije jasno zbog čega su Španci iskoristili upravo Pabla Eskobara, jednog od najvećih kriminalaca ikada, za poređenje sa trenutno jednim od najboljih sportista sveta.

Takođe, sportisti ili javne ličnosti koji imaju uspeh približan Novakovom žive i sličnim stilom života, te kupovinom ovakvog doma Srbin nije izuzetak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading