PERTINI CONCEPT PLAYMOBIL STORE otvoren u Shopping Centru UŠĆE!

Autor: Republika

Vesti

17.04.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Pertini tržištu donosi potpuno novi koncept na polju industrije igračaka i na radost svih fanova nemačkog brenda Playmobil, kao i onih koji će se tek upoznati sa ovim svetski poznatim brendom, u Shopping Centru Ušće otvorila je specijalnu tematsku radnju koja srpskom tržištu nudi potpuno novo korisničko iskustvo!

RepublikaFoto: Promo foto

U PERTINI CONCEPT PLAYMOBIL STORE-u deca mogu da uživaju u Playmobil interaktivnom prostoru za igru koji liči na pravu bajku, da se fotografišu sa Playmobil figurama u ljudskoj veličini i da nađu najaktuelnije Playmobil setove svih kolekcija!

Da bi bajka bila još potpunija, u novootvorenoj radnji osim Playmobil-a našli su se i nemački brend Bruder, kao i kolekcija PolarB svetski poznatog brenda Viga.

Kao i uvek, PERTINI na najlepši način uveseljava decu i brine o tome da se igraju najlepšim igračkama sveta!

U novootvorenoj radnji na 2. Spratu Ušće Shopping Centra od 15. do 18. aprila svi kupci mogu da iskoriste 10% popusta na ceo asortiman, a za svaki račun preko 3.000,00 rsd kompanija Pertini im poklanja Playmobil figuricu. Posetite PERTINI CONCEPT PLAYMOBIL STORE  na 2. spratu Shopping Centra Ušće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading