NADAL PREŽIVEO DRAMU: Najveći Đokovićev rival OTKRIO šta desilo pred početak Monte Karla!

Autor:

Sport

14.04.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal uspešno je startovao na Masters turniru u Monte Karlu pobedom nad Federikom Delbonisom, ali je preživeo pravu dramu pred početak turnira...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Španac je bio u centru pažnje iz razloga što je Danil Medvedev testiran pozitivno na koronavirus, a samo dan ranije su njih dvojica zajedno trenirali.

- Kada sam saznao da je Danil pozitivno testiran, nisam brinuo za sebe, jer mu nikad nisam bio blizak. Mi smo samo vežbali i nikada nismo imali kontakt- rekao je Nadal.

- Kad se te stvari dogode, nisu dobre. Bilo mi ga je žao, ali to su stvari koje mogu da se dese. Uvek smo bili na distanci i samo sam mu na kraju zahvalio na sekundu- dodao je Španac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danil Medvedev

Treći teniser sveta je prokomentarisao šta je to promenio u svojoj igri kako bi ostao dominantan na šljaci.

- Realnost je da su moji rezultati svake godine bili izuzetno dobri, pa bi bilo licemerno reći da nisam radio i popravio igru. Da, svoju igru sam prilagodio svom fizičkom stanju, godinama i načinu na koji danas razumem sport. Ima dana kada se vratim malo unazad, ali sada igram agresivnije sa promenama tempa i ritma. Mislim da se obrazac igre ne razlikuje mnogo, mada je možda način primene malo direktniji- objasnio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading