NOVAK SUROVO ISKREN: Uporedio turnire u Monte Karlu i Beogradu! Posle ovoga je jasno šta smatra svojim domom

Autor:

Sport

13.04.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će u sredu od 12.30 igrati meč drugog kola Mastersa u Monte Karlu protiv Janika Sinera, a u nastavku sedmice će pokušati da osvoji još jednom taj turnir. Posle toga, već naredne nedelje, ga očekuje ATP turnir u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Prvi reket planete će ove nedelje pokušati da osvoji Masters u Monte Karlu po treći put u karijeri, a sledeće će takođe juriti treću titulu u Beogradu.

Novak već 15 godina živi u Monaku i ne krije da je poseban osećaj "kad možeš da spavaš u svom krevetu, sa svojom familijom, a tenis se igra iza ugla". Međutim, srpski as je uporedio turnir u Beogradu sa mastersom u Kneževini.

- Sve više sam u Beogradu. I zbog akademije, ali želim više vremena da provodim u Srbiji, želim to i svojoj deci. Ne može ni Monte Karlo ni bilo koji drugi grad da se poredi sa Beogradom i osećajem koji imam kad dođem kući. To je to, to je dom u srcu koji je uvek tu i nezamenljiv - izjavio je Nole.

Nema sumnje da će ljubitelji tenisa u Srbiji biti veoma srećni zbog ovih Novakovih reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading