ĐOKOVIĆEV RIVAL POTPUNO U OBLACIMA: Iskusniji je, pa šta?!

Autor:

Sport

13.04.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će na startu mastersa u Monte Karlu snagu odmeriti sa "naslednikom" Janikom Sinerom koji nimalo nije uplašen pred meč sa 18-ostrukim Gren slem šampionom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janik Siner

Mladi Italijan koji je sjajnim igrama dobio nadimak "Đokovićev naslednik" dao je uvertiru za meč posle pobede nad Albertom Ramos Vinolasom.

- Nije u sporom tempu, dugo trenira na šljaci. Znao sam da ga je boleo stomak, ali mislim da se oporavio. Iskusniji je od mene, ali to nije prednost. Radujem se velikoj borbi, pokušaću da igram svoj najbolji tenis i videćemo kako će da se završi- rekao je Siner.

Kako pobediti Đokovića? Ključno pitanje...

- Definitivno ću morati da primenim svoj plan igre. Znam ko je na drugoj strani, biće to veliki izazov, posebno jer Novaka ne poznajem dobro sa terena. Gledao sam ga na televiziji, ali sada je sve drugačije. Moj tim pokušaće da vidi gde sam u odnosu na njega u ovom trenutku- završio je Italijan.

Đokovićev i Sinerov duel počinje oko 12.30 posle meča Andreja Rubljova i Salvatorea Karuza. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading