VELIKO IZNENAĐENJE U MAJAMIJU: Debakl Novakovog naslednika, Poljak KRALJ Floride!

Autor:

Sport

04.04.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski teniser Hubert Hurkač novi je šampion Mastersa u Majamiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hubert Hurkač

Hurkač je u velikom finalu savladao sa 2:0 (7:6, 6:4) Janika Sinera. Poljaku je ovo prvi trofej na turnirima iz Masters serije, a ukupno treća titula u karijeri.

Siner je slovio kao favorit u ovom meču, ali momak koga porede sa Novakom Đokovićem nije uspeo da dođe do vrednog trofeja.

Hurkač je odlično otvorio set i bez većih problema došao do brejka i prednosti od 3:1, ali je na isti način odgovorio Janik Siner i izjednačio na 4:4.

Potom gledamo napet nastavak seta, bez brejka i odlazak u taj-brejk gde je Hubert Hurkač bio snalažljiviji i sa 7:4 u taj-brejku osvojio prvi set rezultatom 7:6.

U drugi je ušao snažno, dva brza brejka i vođstvo od 4:0, ali je uspeo da uprska i Sineru dozvolio da se vrati na 4:3, ali je iskoristio prednost servisa i došao do lepe prednosti od 5:3, ali je Siner uspeo da smanji na 5:4.

Imao je Hurkač servis za pobedu, poveo sa 30:0, ali je Siner to stigao, da bi potom sa dva brza poena Hurkač rešio pitanje pobednika i pripisao sebi Masters u Majamiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading