DELIJE U DELIRIJUMU PRED PARTIZAN: Stanković izvukao DŽOKERA za VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

04.04.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za navijače Zvezde, Stanković na potezu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, muke muči sa pozicijom štopera uoči duela sa Partizanom, a dobra vest za Delije je da je Nemanja Milunović poslat na oporavak kod čuvene doktorke Marijane Kovačević.

Ona je uspešno oporavila ofanzivnog vezistu Mirka Ivanića za okršaj sa Milanom, gde je igrao fantastično, a videćemo hoće li isto uspeti da učini i sa nekadašnjim defanzivcem BATE Borisova. 

Podsetimo, Milunović je zaradio rupturu mišića prednje lože na kup meču protiv IMT-a, samo osam dana uoči večitog derbija.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović sa saigračima iz Zvezde

U slučaju da ipak ne bude u stanju da nastupi odmeniće ga Radovan Pankov, ali Deki se nada da će Miluanović ipak na teren, kako zbog defanzive, tako i zbog činjenice da predstavlja ozbiljnu pretnju rivalu prilikom prekida.

Crvena zvezda dočekuje Partizan na stadionu "Rajko Mitić" u sredu od 18 sati, a na tabeli Superlige Srbije ima prednost od devet bodova u odnosu na "parni valjak".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading