FEDERER JE UŽASAN ČOVEK: O ovome se ćutalo - Đoković ŠOKIRAO svet, Švajcarac je BESTIDNO NAPAO Novaka!

Autor:

Sport

02.04.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića ponovo je bez dlake na jeziku govorio o velikoj teniskoj trojci, i tom prilikom žestoko isprozivao Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" K1 televizije, Novakov otac je rekao da svetski mediji nisu naklonjeni najboljem teniseru sveta...

- Očito da nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Pravo da vam kažem, ni ja ne želim da budem deo tog njihovog sveta. Nešto mi se čini da je taj njihov svet izvitoperen- počeo je Đoković oštro.

Srđan Đoković je prokomentarisao da medijima takođe ne prijaju njegove izjave.

- Pa baš mi nešto žao što im ne prijaju. Govorim samo istinu, to što njima ne prija, šta da radim? Oni ga toliko blate, toliko pričaju ogavne stvari o njemu da je to prosto neverovatno. Ovo što ja odgovaram malo oštrije je 0.01% u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom ogromnom šampionu kojeg nikada više neće imati u tom svetu.

RepublikaFoto: Starsport

Novakov otac objašnjava kako to da je Novak tako smiren, za razliku od njegovog oca.

- Ono najbolje od mene i moje supruge je on uzeo. Od mene srčanost i hrabrost, a od mame mirnoću i staloženost. On kad naiđe na zid, on stane pa razmisli, a ja udaram glavom dok ne padnem u nesvest.

Otkrio je i da više ne gleda Novakove mečeve.

- Ne gledam. Sad sam finale (Australijan opena, prim. aut.) gledao možda par minuta. Šta radim? Blejim okolo. Samo čekam da se završi set, pa da mi jave. Dijana gleda, žene su jače od nas.

Otac najboljeg tenisera sveta se dotakao i Rodžera Federera.

- Pre jedno 15 godina je on napao mog sina dok je on bio još mlad sa 18-19 godina, znao je da dolazi neko ko će biti bolji od njega. Rekao sam tad da je on veliki šampion, u to vreme najbolji, ali koliko je veliki šampion, isto toliko nije dobar čovek- zaključio je Srđan Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading