"PUK'O" KAO NOLE NA US OPENU: Amerikanac se OBRUŠIO na čuvenog tenisera ZBOG Đokovića?!

Autor:

Sport

26.03.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovićev veliki prijatelj napravio incident koji je izazvao buru u SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Kanadski teniser Vasek Pospišil našao se u centru pažnje svetske javnosti kada je, zajedno sa Novakom Đokovićemhttps://www.republika.rs/tag/novak-djokovic/1617, osnovao novu asocijaciju igrača (PTPA). On je pre dva dana, na susretu sa Mekenzijem Mekdonaldom, napravio incident u Majamiju koji je osudio slavni Džim Kurijer.

Amerikanac veruje da je Kanađanin pod velikim pritiskom zbog pregršt obaveza koje je sebi nametnuo, a sve je uporedio sa Noletovom diskvalifikacijom u Njujorku prošle godine.

Ako se vratimo na US Open prošle godine, on i Novak Đoković su orkestrirali konferenciju za medije uoči početka turnira, kada su osnovali PTPA. Novak nije u Majamiju, ali Pospišil radi veoma naporno na organizaciji igrača, a to uključuje i sastanke sa ljudima sa ATP. Po onom što se čuje, bilo je vrlo vatreno, bilo je dosta antagonizama na tom okupljanju - ocenio je Kurijer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

Dvostruki šampion Rolan Garosa kaže da je sve to imalo jak uticaj na kanadskog tenisera.

Čini se da se sve to manifestovalo na njega u tom meču, kada je uneo dosta tog nemira na teren. Nikad nisam video igrača da kaže, 'želim da direktor ATP dođe na ovaj teren'. Supervizor, to je u redu, ali direktor...To je nešto drugačije. Pospišil je pametan momak, promišljen, pokušava da vodi igrače, nosi na svojim leđima dosta tereta i očigledno je sve to bilo previše. To nas sve podseća na to što se dogodilo Novaku Đokoviću na US Openu. I on je tada nosio u sebi to nezadovoljstvo i stres, i izbacio je sebe sa tog turnira udarivši linijskog sudiju lopticom u vrat. Ponekad je teško biti ispred svih ljudi, Pospisil oseća i te kako taj teret - zaključio je Džim Kurijer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading