DA OVO NIKO NIKADA NE PONOVI: Rodžer Federer RAZOTKRIVEN, ovo je radio tokom čitave karijere!

Autor:

Sport

16.03.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer jeste pred penzijom, ali njegovo prisustvo na manjimn turnirima je od ogromnog značaja za organizatore, ali i promociju tenisa. Međutim, rekorder po Gren slem titulama bira turnire na osnovu sponzorstva, zbog čega je udaru javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Direktor turnira u Akapulku Raul Surutusa javno je izrazio nezadovoljstvo zbog ugovora koji igrači sklapaju sa organizatorima pojedinih takmičenja, a kao primer je uzeo Rodžera Federera.

Federer je gotovo tokom cele karijere birao da igra u Dubaiju pre nego u Akapulku. Iako ostavlja mogućnost da Švajcarcu tamo odgovaraju podloga i uslovi, Surutusa smatra da je razlog takvog ponašanja 20-strukog grend slem šampiona ugovor koji ima sa organizatorima iz Dubaija.

- Kada govorimo o Federerovoj vezi sa Dubaijem, nadam se da tako nešto neće ponoviti nijedan teniser. Verujem da je važno da igrači učestvuju na što više turnira- poručio je prvi čovek takmičenja u Meksiku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ove godine u Akapulku će igrati Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas i Dijego Švarcman. Rafael Nadal odustao je zbog probelma sa leđima.

- Nadal će nam sigurno nedostajati. Ali imamo zvučna imena i siguran sam da će publika uživati u mečevima- zaključio je direktor Akapulka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading